Oglas za prijem u radni odnos

Kompanija TXtv d.o.o. za telekomunikacije Tuzla je jedan od vodećih kablovskih operatora na području Tuzlanskog kantona, gdje egzistira već više od 20 godina.

S obzirom na stalnu tendenciju rasta svoje djelovanje u proteklom periodu je proširila i u druge gradove – Maglaj, Zavidovići, Zenica i Sarajevo.

Dinamičnost, fleksibilnost, komunikativnost, spremnost na učenje i nove izazove ključne su odlike zaposlenika ove kompanije.

Na osnovu ukazane potrebe, a u svrhu daljeg rasta i širenja djelovanja tražimo obrazovne i odgovorne osobe za sljedeće pozicije:

1. MONTER/SERVISER – više izvršilaca

Opis posla: postavljanje mrežne kablovske infrastrukture, montaža uređaja za prijem telekomunikacijskih usluga, priključenja korisnika na mrežu i puštanje telekomunikacijskih usluga u rad, održavanje mreže, linija i opreme, izvještavanje o obavljenim poslovima i zadacima.

Uslovi: SSS elektrotehničkog ili tehničkog usmjerenja , samostalnost u radu, sposobnost rada na visini, usmjerenost na rezultate, vozačka dozvola B kategorije i spremnost za rad u timu. Radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima poželjno, ali nije neophodno.

Mjesto rada: Tuzla, Broj Izvršilaca: 5

Mjesto rada: Srebrenik, Broj Izvršilaca: 2

Mjesto rada: Živinice, Broj Izvršilaca: 2

Prijave dostaviti putem maila posao@txtv-tz.com ili direktno na adresu Fočanska 1N, Tuzla. Kandidati koji na osnovu dostavljene prijave uđu u uži izbor bit će pozvani na intervju.

Nepotpune prijave, bez biografije (CV-a) nećemo uzimati u razmatranje.

Oglas je otvoren do 30.06.2023. godine.

Vaš TXtv!