O nama

TXTV logo

TX TV doo Tuzla je osnovana jula 2006. godine i u veoma kratkom vremenu postaje vodeći kablovski operater na području Tuzlanskog kantona sa stalnom tendencijom rasta. Spoj iskustva, znanja i entuzijazma našeg mladog kolektiva stvorio je preduslove za podizanje nivoa postojećih usluga, pružanje novih usluga, kao i ekspanziju na tržištu.
Uporedo sa širenjem kablovske mreže vršimo i njenu modernizaciju i zamjenu starih koaksijalnih kablova novim optičkim kablovima. Pored analogne televizije, koja polako odlazi u prošlost, u veoma kratkom vremenu korisnicima smo uspjeli ponuditi uslugu digitalne televizije sa desetak kanala u HD rezoluciji i sa elektronskim programskim vodićem (EPG), a u narednom periodu ćemo ponuditi nove usluge, kao što su digitalni teletekst, interaktivne usluge.
Želimo doći do svakog građanina koji želi kablovsku televiziju, pa za područja koja još nisu pokrivena našom kablovskom mrežom korisnicima nudimo 50 kvalitetnih tv programa putem MMDS-a.
Danas usluge kablovskog interneta nudimo na području Tuzle, Živinica, Banovića, Srebrenika i Kalesije, te i dalje radimo na poboljšanju naše mrežne infrastukture, kako bismo bili u mogućnosti ponuditi kablovski internet i na ostalim područjima koja su pokrivena našom mrežom.
Trudimo se da zadovoljimo potrebe i želje svih naših korisnika. Naši će korisnici putem svojih predstavnika i učešćem u anketama odlučivati o izboru kanala koje će gledati.
Želimo da naši korisnici u svakom trenutku imaju uslugu na najvišem nivou, zbog čega su naše dežurne ekipe svakodnevno na terenu i spremne u najkraćem roku odgovoriti na poziv korisnika.
Stalno pratimo razvoj digitalnih tehnika i pripremamo se za pruženje novih usluga u skladu sa potrebama i željama korisnika. Uskoro ćemo ponuditi i uslugu IP telefoniranja i o tome ćemo vas pravovremeno izvjestiti.

Go to top