NOVOGODIŠNJE DARIVANJE

Praznični poklon paketići – Akcija od 15.12.2017.-15.01.2018. godine.

TXtv je i ove godine pripremio poklone iznenađenja za svoje nove i postojeće korisnike. Ukoliko niste do sada, dođite po svoj priključak kablovske televizije i uzmite na poklon svoju karticu za dekodiranje.

 Ako ste naš korisnik uzmite neki od najpovoljnijh paketa i kartica je vaša.

Neka jedna od Vaših novogodišnjih odluka bude i brži internet. Ako koristite naš paket TX Classic dobit ćete brzinu 15/1 Mbps, a ako ste korisnik TX Duo paketa dobijate brzinu 25/2 Mbps. Za istu cijenu isprobajte veću brzinu.

Prenesi broj , telefon je tvoj. Svi  korisnici koji prenesu svoj fiksni broj u našu mrežu kao poklon ih čeka telefonski aparat.

Više o našem darivanju pročitajte u nastavku.

GRATIS KARTICA ZA DEKODIRANJE - OTKRIJ SKRIVENE KANALE

AKCIJA 1 KARTICA

 

Akcija vrijedi i za nove i postojeće korisnike. Postojeći korisnici mogu dobiti karticu uz uslov:

- Prelazak  sa jeftinijeg na neki skuplji paket;

- Korisnici samo kablovske televizije uz obavezni najam resivera ili najam CA modula;

- Korisnici koji koriste uslugu i interneta i kablovske televizije uz potpisivanje ugovora za neki od paketa (objedinjavanje          usluga);

Korisnik dobija samo karticu gratis, ostaje obaveza najma/kupovine resivera ili CA modula, prema postojećem Cjenovniku i pravilima u zavisnosti od paketa u kojem se nalazi.

Kartica se dobija na revers, a ne plaća se aktivacija kartice 8,00KM sa PDV-om.

PLATIŠ STARU CIJENU DOBIJEŠ VEĆI INTERNET– NOVOGODIŠNJA ODLUKA: DUPLO BRŽI INTERNET

AKCIJA 2 INT

Akcija vrijedi i za nove i postojeće korisnike, koji imaju ili potpisuju ugovor za TX Classic ili TX Duo. Postojeći  korisnici TX Classic (7/1Mbps), odnosno TX Duo (15/1Mbps) paketa koji potpišu produženje ugovora za nova 24 mjeseca dobijaju brzinu TX Duo (15/1Mbps) odnosno TX Duo S (25/2Mbps) paketa u trajanju od 6 mjeseci.

Novi korisnici koji potpisuju ugovor za paket TX Classic ili TX Duo, po istom principu dobijaju na 6 mjeseci brzinu interneta prvog narednog paketa TX Duo, odnosno TX Duo S.

PRENESI BROJ U TXTV I DOBIJEŠ GRATIS TELEFONSKI APARAT – PRENESI BROJ I TELEFON JE TVOJ

AKCIJA 3 TELEFON

 

Akcija vrijedi samo za nove korisnike telefonije, bez obzira da li su već korisnici nekih drugih naših usluga. Uz prenos broja iz druge mreže i odabirom jednog od paketa usluga korisnik dobija na poklon telefonski aparat. Akcija ne vrijedi u slučaju potpisa ugovora samo za telefoniju van paketa usluga.

OSTALI USLOVI:

- Korisnik može iskoristiti pogodnosti samo jedne od akcija.

- Postojeći korisnici mogu iskoristiti ove akcije samo uz uslov da im je postojeći ugovor trajao minimalno 6 mjeseci.

Go to top