TXTV Tuzla obavještava svoje cijenjene korisnike da će u petak 20.10.2017 zbog izvođenja radova na raskrsnici u Par Selu od strane trećih lica doći do prekida signala kablovske televizije i interneta na području općina Živinice i Banovići.

Obzirom da firma koja izvodi radove ne može jasno precizirati vrijeme prekida ni mi ne možemo precizirati tačan period prekida. Očekujemo da će prekid u pružanju usluga trajati oko dva sata od momenta prekida.

Korisnicima zahvaljujemo na strpljenju i razumijevanju.

TXTV poslovnica Srebrenik obavještava svoje cijenjene korisnike sa područja općine Srebrenik da će se od četvrtka, 19.10.2017. nalaziti na novoj adresi, 21.Srebreničke brigade bb, preko puta pošte Srebrenik.

Zbog preseljenja poslovnice na novu lokaciju u Srebreniku desit će se prekidi signala kablovske televizije i interneta u srijedu (18.10.2017.godine) od 01:00 h do ranih jutarnjih sati.

Korisnicima se zahvaljujemo na strpljenju i razumijevanju.

TXTV Vaša kablovska televizija

Poštovani korisnici,

Obavještavamo vas da je došlo do promjene položaja sljedećih kanala u analognoj programskog šemi:

  • RTS2 (nova pozicija kanala je C10 )
  • HRT2 (nova pozicija kanala je C11)
  • MINIMAX (nova pozicija kanala je C50)

Navedene promjene se uvode s ciljem oslobađanja frekventnog prostora i proširenja digitalne programske šeme. Zbog navedenih promjena potrebno je da izvršite skeniranje TV prijemnika. 

Naša ekipa na terenu stoji vam na raspolaganju za bilo koji vid pomoći.

Izvinjavamo se i hvala na razumijevanju.

 

JKP “Saobraćaj i komunikacije-Tuzla” je na osnovu istraživanja tržišta odabralo najpovoljnijeg ponuđača koji može pružiti kvalitetnu uslugu besplatnog bežičnog pristupa Internetu. Odabrani ponuđač je lokalni Internet i kablovski operater TXTV d.o.o. Tuzla, koji će u ime JKP “Saobraćaj i komunikacije-Tuzla“ d.o.o. Tuzla, na javnim površinama centralnog gradskog područja pružati uslugu besplatnog bežičnog pristupa Internetu.

 

Signalom je pokrivena uža gradska jezgra, i to lokacije Soni trg, Trg slobode, Korzo – odnosno Turalibegova ulica (od Kapije do Piacete kod Meše i Ismeta), Centralni gradski park, Trgovačka ulica, Gradska ulica, te centralni dio šetališta Slana banja

 

Više o ovome možete pročitati klikom na link.

 

 

Poštovani korisnici,

Obavještavamo vas da kanal CBS Drama dana 20.09.2017. prestaje sa radom.

Hvala na razumijevanju

Screenshot 1

 

U želji da našim korisnicima pružimo što sadržajniju ponudu, programsku šemu smo proširili sa nova dva kanala: Pink LOL i Pink HA HA.

 

Iako tretiraju isti žanr, kanali su tematski različiti, te je kanal neverbalnog humora, pantomime, gegova, mimičkih i smiješnih situacija “LOL” prilagođen svim uzrastima pa i najmlađim članovima porodice.

 

Kanal "HA HA" s druge strane predstavlja riznicu dobre verbalne komedije, od domaćih i inostranih stand up zvijezda, preko velikana glumišta poput Jelisavete Seke Sablić, Milana Laneta Gutovića i Jove Radovanovića. Kratke humorističke forme, skečevi, i sitkomi čine esenciju ovog kanala smijeha.

 

Programe možete naći na sljedećim frekvencijama : 458.00 MHz (Pink LOL) i 466.00 MHz (Pink HA HA) te je potrebno da izvršite programiranje vaših digitalnih prijemnika.

 

TXtv - jer kod nas uvijek ima nešto novo

 

U cilju da vam pružimo kompletne informacije o našim uslugama, te se maksimalno približimo vama, obavještavamo vas da sve pohvale sugestije i primjedbe od sada možete uputiti pozivom na besplatan kontakt telefon 080 03 08 11.

 

Aktivirajte paket zaključanih kanala pomoću dekoderske kartice koja sada košta samo 8 KM.

Go to top