5 PLUS ZA STRANICE

Na zahtjev mnogobrojnih korisnika TXtv kablovske televizije, našu programsku šemu obogatili smo novim televizijskim kanalom – Televizija 5.
Televizija TV 5 je vjerskog karaktera te je namijenjena gledateljima islamske vjeroispovijesti. Kao televizija za promociju univerzalnih, moralnih i kulturoloških vrijednosti, vrlo brzo je našla put do velikog broja gledalaca. U svojoj težnji da širi optimizam i pozitivnu energiju, doprinese prevenciji i suzbijanju društvenih devijacija i poroka, svakodnevno raste njeno prepoznavanje i gledanost.
Vjerujemo da će i naši korisnici vrlo brzo prepoznati kvalitet produkcije i samog sadržaja Televizije 5.
Obzirom da je kanal u našem sistemu u testnoj fazi mogući su povremeni prekidi u prijemu signala, pa vas molimo za strpljenje i razumijevanje.

Kanal se nalazi na frekvenciji 554 MHz. Potrebno je da izvršite ponovno programiranje svojih digitalnih prijemnika.

NOVI KANALI U PONUDI F
 
Programska šema TXtv–a ekskluzivno je osvježena sa nekoliko vodećih regionalnih TV kanala koji će zadovoljiti sve ukuse i uzraste! Najbolji televizijski sadržaj od sada možete da pratite na TV Prva, Prva Max, Prva World, O2 TV (B92), Srpskoj naučnoj televiziji i Happy Reality 1, dok će kanali Happy Reality 2 i TV Partizan biti u programskoj šemi tokom narednih dana.
 
Novi kanali se nalaze u osnovnom paketu, i nude širok izbor vrhunskog sadržaja, najbolji sportski i rijaliti program, dokumentarce, informativne emisije, kao i emisije obrazovnog i zabavnog karaktera.
 
Frekvencije na kojima se ovi TV kanali nalaze su sljedeće:
TV Prva – 410 Mhz
Prva Max – 410 Mhz
Prva World – 442 Mhz
O2 TV (B92) – 410 Mhz
Happy Parovi – 410 Mhz
Srpska naučna televizija – 434 Mhz
 

Ako se kanali ne pojave automatski, molimo da preskenirate vaš TV uređaj, a u slučaju bilo kakvih tehničkih problema, pozovite Tehničku podršku na 035 302 333.
 
To nije sve – u narednom periodu očekujte nove dodatne kanale, o čemu ćemo vas blagovremeno informisati putem sajta i društvenih mreža TXtv
Za sve dodatne informacije, pozovite Kontakt centar na 035 302 333 ili svratite do najbliže poslovnice TXtv–a.

Poštovani korisnici,

Radio-televizija Federacije Bosne i Hercegovine je vlasnik TV prava na emitiranje dramske serije "Čista ljubav" na teritoriji Bosne i Hercegovine, a čije emitovanje počinje 27.11.2017. godine u 18h i 15min. Pomenuta serija će se emitovati svaki radni dan od ponedjeljka do petka u terminu od 18h i 15min, dok će repriza biti na programu FTV-a od ponedjeljka do petka 12h i 15min.

Obavještavamo vas da ćemu u skladu sa navedenim zatamniti emitovanje dramske serije "Čista ljubav" na programu Prva TV.

Hvala na razumijevanju.

TXTV Tuzla obavještava svoje cijenjene korisnike da će u petak 20.10.2017 zbog izvođenja radova na raskrsnici u Par Selu od strane trećih lica doći do prekida signala kablovske televizije i interneta na području općina Živinice i Banovići.

Obzirom da firma koja izvodi radove ne može jasno precizirati vrijeme prekida ni mi ne možemo precizirati tačan period prekida. Očekujemo da će prekid u pružanju usluga trajati oko dva sata od momenta prekida.

Korisnicima zahvaljujemo na strpljenju i razumijevanju.

TXTV poslovnica Srebrenik obavještava svoje cijenjene korisnike sa područja općine Srebrenik da će se od četvrtka, 19.10.2017. nalaziti na novoj adresi, 21.Srebreničke brigade bb, preko puta pošte Srebrenik.

Zbog preseljenja poslovnice na novu lokaciju u Srebreniku desit će se prekidi signala kablovske televizije i interneta u srijedu (18.10.2017.godine) od 01:00 h do ranih jutarnjih sati.

Korisnicima se zahvaljujemo na strpljenju i razumijevanju.

TXTV Vaša kablovska televizija

Poštovani korisnici,

Obavještavamo vas da je došlo do promjene položaja sljedećih kanala u analognoj programskog šemi:

  • RTS2 (nova pozicija kanala je C10 )
  • HRT2 (nova pozicija kanala je C11)
  • MINIMAX (nova pozicija kanala je C50)

Navedene promjene se uvode s ciljem oslobađanja frekventnog prostora i proširenja digitalne programske šeme. Zbog navedenih promjena potrebno je da izvršite skeniranje TV prijemnika. 

Naša ekipa na terenu stoji vam na raspolaganju za bilo koji vid pomoći.

Izvinjavamo se i hvala na razumijevanju.

 

JKP “Saobraćaj i komunikacije-Tuzla” je na osnovu istraživanja tržišta odabralo najpovoljnijeg ponuđača koji može pružiti kvalitetnu uslugu besplatnog bežičnog pristupa Internetu. Odabrani ponuđač je lokalni Internet i kablovski operater TXTV d.o.o. Tuzla, koji će u ime JKP “Saobraćaj i komunikacije-Tuzla“ d.o.o. Tuzla, na javnim površinama centralnog gradskog područja pružati uslugu besplatnog bežičnog pristupa Internetu.

 

Signalom je pokrivena uža gradska jezgra, i to lokacije Soni trg, Trg slobode, Korzo – odnosno Turalibegova ulica (od Kapije do Piacete kod Meše i Ismeta), Centralni gradski park, Trgovačka ulica, Gradska ulica, te centralni dio šetališta Slana banja

 

Više o ovome možete pročitati klikom na link.

 

 

 

U cilju da vam pružimo kompletne informacije o našim uslugama, te se maksimalno približimo vama, obavještavamo vas da sve pohvale sugestije i primjedbe od sada možete uputiti pozivom na besplatan kontakt telefon 080 03 08 11.

 

Aktivirajte paket zaključanih kanala pomoću dekoderske kartice koja sada košta samo 8 KM.

Go to top