sl6

 

Prateći savremene trendove u tehnologiji, TXTV doo Tuzla prva je u Federaciji BiH koja na tržište uvodi širokopojasni pristup internetu putem optičkih vlakana za fizička lica, omogućujući korisnicima surfanje brzinom i do 200/100 Mbps.

Do nedavno internet pristup putem optičkih vlakana koristio se samo za povezivanje geografski udaljenih lokacija, te je bio privilegija samo pravnih subjekata, a danas ovu mogućnost imaju i naši rezidencijalni korisnici. 

Optika do kuće (fiber to the home) je osnov za telekomunikacione servise nove generacije. Riječ je o najsavremenijem obliku superbrzog prenosa podataka.

Od svih tehnologija za prenos podataka, internet putem optičke mreže je višestruko najbolji, te obezbjeđuje velike brzine, mogućnost prenosa velike količine informacija, kao i visok stepen pouzdanosti u radu.

Optička infrastruktura omogućava korisnicima pristup broadband servisima budućnosti (veće brzine pristupa internetu - od 30 i više Mbps, korištenje sadržaja za koje je potreban veći kapacitet mreže, poput TV visoke definicije – HD na više tv prijemnika u kući...). Optika do kuće, uz to, dovodi i do veće stabilizacije kvaliteta usluga.

TXTV, u svojoj ponudi obezbjeđuje pakete interneta koji omogućavaju brzine do čak 200 Mbps za download, te 100 Mbps za upload, gdje se preko optičkog mrežnog terminala, koji se nalazi u objektu korisnika, omogućava isporuka ugovorenih servisa. Aktuelnu ponudu paketa optičkog interneta možete pogledati ovdje.

Dostupnost optičkog interneta je za sada samo na određenim područjima Tuzle, Živinica i Srebrenika, zbog čega se po primljenom Vašem zahtjevu prvo vrši provjera tehničke mogućnosti za realizaciju priključka.  

podrska n-godina

kontakt

Adresa: Fočanska 1N
Poštanski broj: 75000
Telefon: 035-302-333
Tehnička podrška: 061-012-012
Go to top