sl2

 

Analogni paket kablovske televizije TXTV nudi Vam vi┼íe od 50 kanala, koji objedinjuju pristup aktuelnim informacijama, vrhunskim sportskim i zabavnim sadr┼żajima. Vama su na raspolaganju probrani informativni, dokumentarni, zabavni i dje─Źiji programi, od kojih je ve─çina dostupna na na┼íem jeziku. Vodili smo ra─Źuna da se u osnovnoj ponudi na─Ĺu svi vode─çi TV kanali sa prostora BiH, regiona ali i neke od vode─çih svjetskih TV ku─ça.

Korisnik analogne televizije je spojen na kablovsku distributivnu mre┼żu TXTV d.o.o. Tuzla i putem samo jednog kabla u stanu mo┼że u┼żivati u kvalitetnoj analognoj slici. Osnovna karakteristika analogne televizije je da se na jednom kanalu (frekvenciji) nalazi samo jedan TV program, ─Źime je iskoristivnost RF spektra znatno lo┼íija, a tehni─Źka mogu─çnost za dodavanje ve─çeg broja kanala uskra─çena. Kvalitet analogne slike je standardne rezolucije sa mono ili stereo zvukom. Dodatna mogu─çnost analogne televizije je samo teletekst.

Usluga je dostupna i fizi─Źkim i pravnim licima pod jednakim uslovima. Pretplata na uslugu kablovske televizije ne uklju─Źuje RTV pretplatu. 

 

Analognu programsku ┼íemu mo┼żete pogledati na sljede─çem linku.

poskor-novo5

kontakt

Adresa: Fo─Źanska 1N
Poštanski broj: 75000
Telefon: 035-302-333
Tehni─Źka podr┼íka: 061-012-012
Go to top