Oglas za posao

Kompanija TXtv d.o.o. za telekomunikacije Tuzla je jedan od vodećih kablovskih operatora na području Tuzlanskog kantona, gdje egzistira već više od 20 godina.

S obzirom na stalnu tendenciju rasta svoje djelovanje u proteklom periodu je proširila i u druge gradove – Maglaj, Zavidovići, Zenica i Sarajevo.

Dinamičnost, fleksibilnost, komunikativnost, spremnost na učenje i nove izazove ključne su odlike zaposlenika ove kompanije.

Na osnovu ukazane potrebe, a u svrhu daljeg rasta i širenja djelovanja tražimo obrazovne i odgovorne osobe za sljedeće pozicije:

MONTER/SERVISER – više izvršilaca

Opis posla: postavljanje mrežne kablovske infrastrukture, montaža uređaja za prijem telekomunikacijskih usluga, priključenja korisnika na mrežu i puštanje telekomunikacijskih usluga u rad, održavanje mreže, linija i opreme, izvještavanje o obavljenim poslovima i zadacima.

Uslovi: SSS elektrotehničkog ili tehničkog usmjerenja , samostalnost u radu, sposobnost rada na visini, usmjerenost na rezultate, vozačka dozvola B kategorije, poželjno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, spremnost za rad u timu.

Mjesto rada: Sarajevo, Broj Izvršilaca: 1
Mjesto rada: Srebrenik, Broj Izvršilaca: 2

ŠALTERSKI SLUŽBENIK – jedan izvršilac

Opis posla: Prijem, sortiranje, računsku i suštinsku kontrolu dokumentacije koja se odnosi na poslovanje društva, zavođenje dokumentacije, prijem i otpremu PTT pošiljaka, kadrovsku evidenciju, kontrolisanje i usaglašavanje knjigovodstvene evidencije sa drugim pravnim i fizičkim licima u saradnji sa računovodstvom društva, naplata računa, sravnjivanje, provjera i analiza analitičkih kartica po zahtjevu korisnika, izrada mjesečnih, periodičnih i konačnih izvještaja za obavljene poslove.

Uslovi: SSS društvenog ili drugog usmjerenja, poznavanje rada na računaru, samostalnost u radu, izuzetne komunikacijske i prezentacijske vještine, profesionalan stav i dobra organizovanost, odgovornost i asertivnost prilikom obavljanja radnih zadataka, poželjno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, spremnost za rad u timu.

Mjesto rada: Sarajevo, Broj Izvršilaca: 1

Prijavu sa biografijom dostaviti na e-mail posao@txtv-tz.com.

Molimo kandidate da ne dostavljaju dodatnu dokumentaciju na e-mail, a istu mogu prezentovati tokom intervjua.

Kandidati koji na osnovu dostavljene prijave uđu u uži izbor bit će pozvani na intervju.

Nepotpune prijave, bez biografije (CV-a) nećemo uzimati u razmatranje.

Oglas je otvoren do 08.08.2022. godine.

Vaš TXtv!