20 GODINA SA VAMA!

TXtv d.o.o. Tuzla je vodeći telekomunikacijski operater na području Tuzlanskog kantona, koji svoje područje djelovanja posljednjih godina proširuje i na druge dijelove BiH. Svoje djelovanje započeli smo pružanjem usluge kablovskog komunikacijskog sistema, koji smo naknadno proširili s uslugom interneta i fiksne telefonije. Spoj iskustva, znanja i entuzijazma našeg vrijednog kolektiva, stvorio je preduslove za podizanje nivoa postojećih usluga, pružanje novih, kao i ekspanziju na tržištu.

Tradicija

Naš najvažniji resurs su ljudi. Od vlasnika koji su svojim znanjem i elanom stvorili stabilno i jako okruženje, do zaposlenika koji svježim idejama ostvaruju nove korake u još jaču i bolju budućnost. Naša prošlost i dvadeset godina tradicije je nešto na šta smo ponosni, a u istom sastavu čvrsto gledamo naprijed.

Razvoj

Prateći razvoj tehnologije u svijetu prvi u FBiH smo uveli optički internet za fizička lica putem GPON tehnologije. Bili smo pioniri u mnogim projektima jer smo uvijek ostavljali prostor za novi pristup i ideje. Naši timovi konstantno rastu i razvijaju se, a za Vas uskoro donosimo nove opcije i još bogatiju ponudu.

Ponuda

Uvijek nastojimo staviti potrebe naših korisnika na prvo mjesto. Veliki izbor naših paketa pristupačan je za svačiji džep, a uz besplatne razgovore prema svim fiksnim mrežama u BiH, do tri TV uređaja bez dodatnih troškova, besplatan Wi-fi modem, HD receiver bez naknade za korištenje, kao i karticu za dekodiranje kanala (uz standard digitalni paket) i dalje smo najpovoljniji operater na tržištu.