Oglas za posao: prodajni predstavnik

Kompanija TXtv d.o.o. za telekomunikacije Tuzla je jedan od vodećih kablovskih operatora na području Tuzlanskog kantona, gdje egzistira već više od 15 godina. Obzirom na stalnu tendenciju rasta svoje djelovanje u proteklom periodu je proširila i u druge gradove – Maglaj, Zavidovići, Zenica i Sarajevo.

*Dinamičnost, fleksibilnost, komunikativnost, spremnost na učenje i nove izazove ključne su odlike zaposlenika ove kompanije. Na osnovu ukazane potrebe, a u svrhu daljeg rasta i širenja djelovanja tražimo obrazovne i odgovorne osobe za sljedeću poziciju:

  1. PRODAJNI PREDSTAVNIK (M/Ž)

Opis posla: vođenje brige o postojećim korisnicima, savjetovanje postojećih i novih korisnika, razvijanje i provođenje prodajne strategije, svakodnevni kontakt na terenu ili putem telefona s postojećim i potencijalnim korisnicima, podnošenje dnevnih i mjesečnih izvještaja

Uslovi: SSS/VSS , poznavanje osnova MS Office (Word, Excel), izražene komunikacijske i prezentacijske vještine, samostalnost u radu, usmjerenost na rezultate, iskustvo u pregovaranju i prodaji,  poželjna najmanje 1 godina iskustva u prodaji, spremnost za rad  u timu.

Mjesto rada: Sarajevo (Dobrinja), broj izvršilaca: 1

Rok prijave do 15.02.2020. god. na e-mail   sarajevo@txtv-tz.com

 

Uvijek je najbolji Vaš prvi izbor!

Vaš Txtv

­